sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Computer Says No.

"Hi. This is Fisto Fistonen (nimi muutettu), and I am calling about my flight from Madrid to Helsinki. Is everything OK with it? Can I fly back home on saturday?"
"Let me just type in the information... and... lets see... the computer says no."
"FFFFUUUUUUUUUUUUUUU RAGEEEEE!!! Well how about sunday?"
"Computer says no."
OK, well I guess theres nothing we can do just now.."
"Yes... BUT HOLD ON, WAIT A MOMENT!"
"Yes? :)"
"*COUGH*"


---------------

Kaveri Pete on hieman ollut loukussa täällä Madrdissa, kun ulkomaalainen pölypilvi estää suomalaisten lennot takaisin Suomen suuntaan. Mulla on Lontoonvierailun jälkeen ollut eräänlainen hostaamiskausi menossa, ensin kävivät Juho ja Jarno, ja nyt tosiaan Pete on ainakin maanantaihin asti täällä... tai pidempään jos seuraavakin lento vielä perutaan.

Ihan siistiä saada kavereita käymään. Itselläkin on parempi motivaatio tehdä asioita, eikä vain olla passiivinen. Nytkin Peten kanssa ollaan mm. katsottu koneelta Total Recall, SS Tytöt, Pretty Woman, Event Horizon, South Parkia ja The Officea ja tietenkin YouTubesta MYTURBANISDIRTY. Petellä on ollut aika hyvä vierailu :D

--------------

Kyl mä oikeasti olen poikia kuljettanut ympäri kaupunkia ihan kivasti, tietenkin heidän omien toiveidensa mukaisesti. Tapaskulttuuri taitaa olla suomalaisittain se kaikkein suosituin juttu täällä, ei niinkään mikään taiteen bermudan kolmio Paseo del Pradolla. Mä olen löytänyt tosi mukavia tapas-paikkoja kierrellesäni... postaan joku päivä jonkinlaisen esittelyn.

---------------

Tällä hetkellä Annin toiseen tulemiseen (Madridiin looolllzzz) on aikaa 28 yötä, ja se tuntuu hieman oksettavalta. Ei siis siinä mielessä, että "jo kuukauden päästä", vaan että "vasta kuukauden päästä". Mulla on aika vahvasti ikävä... tää tilanne saattaa ehtiä jopa coolista säälittäväksi ennen kuin päättyy. Ihan kuin vielä ei oltaisi säälittävällä tasolla. FFFUUUUUUU!!

--------------

EDIT. PILUUUUUUUUU, kaikkihan tässä on taas peruttu, ja tiistaina ehkä seuraava pölypilvi :S

Musiikki, R.I.P. Mark Linkous

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti