sunnuntai 30. toukokuuta 2010

KOTIIN

Ostettiin Annin kanssa lennot takaisin Suomeen. Huonosta rahatilanteesta johtuen päädyimme edullisimpaan mahdolliseen vaihtoehtoon, RyanAiriin. Lennämme keskiviikkoiltana 23. päivä kesäkuuta Madridista Frankfurtiin, ja yövymme kentällä. Aamulla 12 aikaan lähtee lento Tampereelle. Perillä Tampereella olemme 15 aikoihin, ja siitä junalla Jyväskylään. Laskin että koko setti Madridista Jyväskylään tulee maksamaan yhteensä alle 100€/naama matkatavaroineen ja junineen, which is nice. SAS:lla tai EasyJetillä lentämällä olisimme joutuneet maksamaan 180€ pintaan ennen kuin saapuisimme Jyväskylään.

Negatiivinen puoli tässä on se, että Ryanille saa ottaa vain 15kg matkatavaroita ruumaan ja 10kg käsimatkatavaroihin. Aika nihkeässä pakata 6kk omia kamoja ja 1kk Annin kamoja 50 kiloon. Pitää ehkä priorisoida. Onneksi kirjat ja suurin osa elokuvista on jo Suomessa.

Joo, vielä yksi juttu. Kortiltani ei ole veloitettu lentoja lainkaan, vaikka ostettiin ne jo neljä päivää sitten. Lennot vaikuttavat kuitenkin olevan kunnossa... eli ehkä niitä ei laskuteta lainkaan, ja saamme ilmaisen matkan Suomeen? Olisi aika mukava onnen kantamoinen tässä rahatilanteessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti